Δημιουργία Ιστοσελίδας Pantelio

Παρεχόμενες υπηρεσίες

κατασκευή, server, email, ssl,

Δεξιότητες

Photoshop, HTML, CSS,PHP

Πελάτης

DoctorClean

Σχετικά με το έργο

Μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο με τριανταφυλλιές βρίσκεται το ξενοδοχείο μας που είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια καθώς και για άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το Παντέλειο είναι στη Κάρυστο, στο νοτιότερο σημείο της νήσου Εύβοιας. Η πρόσβαση γίνεται μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ραφήνας – Μαρμαρίου (διάρκειας 1 ώρα) ή οδικώς μέσο Χαλκίδος (διάρκειας 3 ώρες από Αθήνα). Ιδανικός προορισμός για τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές σας.
Τα δωμάτιά μας βρίσκονται μόλις 1 χιλιόμετρο περίπου (5 λεπτά) μακριά από τις πανέμορφες παραλίες της Καρύστου και σας προσφέρουν πολλές επιλογές για να εξερευνήσετε από κοντά…
 Όπως το μπούρτζι, το αρχαιολογικό μουσείο, το κάστρο «Castello Rosso», το φαράγγι του Δημοσάρη, το καστανόδασος , τα περίφημα Δρακόσπιτα, τα ρωμαϊκά λατομία και τους περίφημους μεγάλους κίονες. Δοκιμάστε την τοπική κουζίνα σε ταβέρνες και εστιατόρια της Καρύστου και των γύρω χωριών (μύλους, αετός, χωνί, ποτάμι, Άγιο Δημήτριο, Καλλιανούς κτλ.) Επίσης να δοκιμάσετε το μέλι Καρύστου! Όταν βρίσκεστε σε διακοπές στην Κάρυστο, Εύβοιας μπορείτε να απολαύσετε τον άφθονο ήλιο και τις υπέροχες παραλίες. Το Παντέλειο διαθέτει ένα υπέροχο κήπο με γκαζόν και τριαντφυλλιές, BBQ και άνετο ιδιωτικό Parking. Θα συναντήσετε άψογη εξυπηρέτηση μαζί με φιλικές τιμές όλο τον χρόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment