Οι αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων – υπηρεσιών έχουν ανέβει με ραγδαίο ρυθμό τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι φυσικό αν αναλογιστούμε την ευκολία που μας παρέχει στην αναζήτηση και παρουσίαση ενός προϊόντος -υπηρεσίας . Παρέχουμε την Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος που παρουσιάζετε και προωθείτε τα προϊόντα σας διαδικτυακά, διευρύνοντας έτσι το αγοραστικό σας κοινό.

Eshop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να εμπορεύονται πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. για να σχεδιαστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στην σχεδίαση του, καθώς αν δεν τους πείσετε για την αξιοπιστία σας σε λίγα δευτερόλεπτα, έχετε χάσει τον πελάτη και πιθανότατα να μην σας επισκεφθεί ξανά.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να έχει φτιαχτεί σωστά και να πληρεί όλες τις βασικές προϋποθέσεις. Πρέπει να είναι όσο πιό ξεκάθαρο και εύχρηστο, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχόμενη κίνηση από τους πελάτες σας και σαφώς να έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγορά τους.

Πλήρης Έλεγχος Καταστήματος

Στην webbuild δεν μένουμε μονό στην κατασκευή e -shop . Σας παρέχουμε πλατφόρμα έλεγχου και οργάνωσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, η οποία παρέχει ευελιξία και είναι σχεδιασμένη ώστε να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα αναδείξουν το ηλεκτρονικό κατάστημα σας στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνετε εκμάθηση της πλατφόρμας από την Webbuild στο χώρο σας και τεχνική υποστήριξη.

Η πλατφόρμα είναι φιλική ακόμα και στον πιο αρχάριο χρήστη με προσεγμένα μενού, επιλογές με επεξηγήσεις, δυνατότητες παραμετροποίησης, προσθήκη -τροποποίηση – διαγραφή προϊόντων, αναλυτική παρουσίαση επισκεπτών και χειρισμού με περιορισμένη ή πλήρης πρόσβαση από πολλαπλούς χρήστες του καταστήματος σας.