Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο διαδίκτυο . Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη αισθητικά, λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Website

Η ιστοσελίδα σας είτε είναι στατική – δυναμική – ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί την «βιτρίνα» της επιχείρησή σας. Ο σωστός και καλαίσθητος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας που περιλαμβάνει άρτια διάταξη του περιεχομένου θα κερδίσει τον επισκέπτη και θα τον βοηθήσει να φτάσει πιο εύκολα σε αυτό που αναζητά, ενώ παράλληλα η χρήση των κατάλληλων κλειδιών θα διευκολύνει την διαδικασία της προβολή σας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Δικός μας στόχος είναι μέσα από στοχευμένη έρευνα να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας αλλά και του ανταγωνισμού, μετά καταγράφουμε και αναλύουμε τα στοιχεια, τις ιδιαιτερότητες καθώς και τα στοιχειά που υπερτερείτε από τον ανταγωνισμό . Αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία σας και προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας στο προφίλ και τις ανάγκες σας με στόχο την καλύτερη παρουσία σας.

Παρουσία στο διαδίκτυο

Καθώς στην εποχή μας το διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο προσβάσιμο , είναι δεδομένο ότι μια επιχείρηση θα έχει παρουσία σε αυτό το μέσο δίνοντας νέα ώθηση στα προϊόντα – υπηρεσίες του οπού θα την χαρακτηρίσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Εχοντας καθοδηγηθεί και ενημερωθεί από εσάς για το τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε και με ποιον τρόπο θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας.

Πιστεύουμε ότι η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει όμως να παρεμποδίζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της. Για το λόγο αυτό όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν δυνατότητα να είναι προσβάσιμες και λειτουργικές από κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό το καταφέρνουμε με την τεχνολογία “Responsive” .