Ποιοι είμαστε

Η webbuild δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων παθιασμένων με το διαδίκτυο και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής.

Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακές ιστοσελίδες που να σας αντιπροσωπεύουν και να είναι αλληλένδετες με το προφίλ που θέλετε να παρουσιάσετε στο διαδίκτυο.

Τι Προσφέρουμε

Επειδή γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία τρέχει συνεχώς, ό,τι δημιουργούμε είναι καινοτόμο, δηλαδή θεωρούμε αυτονόητο ότι σε μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι ορατά όλα της τα στοιχεία και να προσαρμόζονται σε κάθε συσκευή για ανάγνωση τους γρήγορα, άμεσα και προσβάσιμα από κάθε επισκέπτη.

Όσο πρωτοποριακή και να είναι μια ιστοσελίδα δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα αν δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης (Google,Yahoo,Bing) και να εμφανίζεται σαν γενικό περιεχόμενο δεν μας εξυπηρετεί σε κάτι. Δίνοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και καταγράφοντας κάθε στοιχείο και σελίδα της ιστοσελίδας σας (κείμενο,εικόνα,βιντεο) καταφέρνουμε να εξοπλίσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι ορατή σε εκείνους ακριβώς που θέλετε να απευθυνθείτε.

Έχουμε πλήρη στατιστικά και σας ενημερώνουμε για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι απήχηση έχει το κάθε στοιχείο στην ιστοσελίδα σας και να πράξετε ανάλογα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις 

Τα παραπάνω που αναφέραμε τα θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα για μια ιστοσελίδα και ότι χωρίς αυτά δεν υπάρχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό σε όλες μας τις προσφορές, στις τιμές έχουμε συμπεριλάβει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα έχουν από ένα βασικό έως ένα πλήρες αποτέλεσμα. Ανάλογα πάντα με το μέγεθος των στοιχείων που θέλετε να παρουσιάσετε στο διαδίκτυο και όχι την λειτουργικότητα αυτών που προβάλετε.
Ακόμα έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας, για όποια πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ρωτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με εξαίρετη αισθητική και άριστη γνώση των τεχνολογιών και της αγοράς του διαδικτύου, προσόντα απαραίτητα για την κατασκευή σύγχρονων, καλαίσθητων και πάνω από όλα λειτουργικών και πρωτοποριακών ιστοσελίδων.