Με τη σωστή Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων – S.E.O, η ιστοσελίδα σας μπορεί να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των μεγαλυτέρων μηχανών αναζήτησης (Google,Yahoo,Bing). Έτσι, σας εντοπίζουν άμεσα και σας γνωρίζουν όσοι ψάχνουν κάτι σχετικό με τον τομέα δραστηριοποίησής σας.

S.E.O

Το ιδανικό κατάστημα βρίσκεται στο κεντρικό σημείο της πόλης και χιλιάδες πελάτες μπορούν να το επισκεφτούν όποια στιγμή θέλουν. Σε αυτό το κατάστημα μπορούμε να μετατρέψουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας (e-shop) ή την ιστοσελίδα σας. Η προώθηση ιστοσελίδων στοχεύει στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μεγαλυτέρων μηχανών αναζήτησης, που θα οδηγήσει στη συνέχεια και στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Στοχεύουμε στις σύγχρονες κατευθύνσεις της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης, της Google, με τη χρήση ειδικών εργαλείων, αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Μέσα από συστηματική έρευνα που πραγματοποιούμε σχετικά με τον τρόπο που σκέφτονται και αντιδρούν οι πελάτες σας, όπως ακόμα με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που χρησιμοποιούν κατά την αναζήτησή τους στο Internet, αναλύουμε και οργανώνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον κατάλληλο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας, με βάση τις ανάγκες σας!

 

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η προώθηση ιστοσελίδων επιτυγχάνεται με τις παρακάτω υπηρεσίες :

  • Social Media Διαφήμιση
  • Διαφήμιση Ιστοσελίδων (Google Adwords)
  • Email Νewsletter
  • Keyword (λεξεις κλειδιά)
  • Domain name
  • Στη δομή της ιστοσελίδας σας με φιλικές πλατφόρμες
  • Αποδοτικούς συνδέσμους

Δεν είναι αρκετό να έχετε μια ωραία ιστοσελίδα με πολύ όμορφο design και να την βλέπετε μόνο εσείς. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που είναι φιλική για τις μηχανές αναζήτησης και η ολοκληρωμένη προώθησή της είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας, βλέποντας την απόδοση της ιστοσελίδας σας να ανεβαίνει συνεχώς στις μηχανές αναζήτησης.