Η προώθηση της ιστοσελίδας σας ή της επιχείρησης σας μπορεί να ενισχυθεί με την υπηρεσία Google Adwords. Η υπηρεσία καμπάνια google adwords μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή συνδυαστικά με τις υπόλοιπες υπηρεσίες προώθησης της ιστοσελίδας- επιχείρησης σας. Πρόκειται για διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης της Google με χρέωση μόνο όταν ο χρήστης κάνει «κλικ» πάνω στο διαφημιστικό μήνυμα.

Google Adwords

Η μηχανή αναζήτησης της Google συγκεντρώνει καθημερινά εκατομμύρια χρήστες! Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας και να αξιοποιήσετε αυτό το κοινό.

Tο Google Adwords λειτουργεί με τον έξης τρόπο :

Όταν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αναζήτηση στο Google, με κάποια λέξη-κλειδί σχετική με το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στις πρώτες αναζητήσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης με την επιγραφή “Διαφημίσεις“. Με αυτόν τον τρόπο, προβάλετε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα – επιχείρηση σας σε ένα κοινό που ήδη αναζητά και ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Με την ίδια λογική μπορείτε να προβληθείτε σε διάφορα δίκτυα, ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν mobile εφαρμογές!

Προϋπόθεση αποτελεί το να έχει προηγηθεί μία μελέτη για το σωστό στήσιμο της υπηρεσιας, καθώς και να έχουν βρεθεί αντιπροσωπευτικές λέξεις-κλειδιά. Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε την online διαφήμισή σας στο Google.

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα του Google Adwords είναι:

  • Mπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένο κόστος ανά ημέρα και ανα «κλικ», απευθυνόμενοι σε συγκεκριμένο κοινό.
  • Η διαφήμιση σας εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε, τις μέρες και ώρες που είναι πιο αποδοτικό για εσάς και στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο.
  • Στο Google Adwords μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο με διαφημιστικά μηνύματα κειμένου, όσο και με εικόνες ή video διαφημίσεις.
  • Προσεγγίστε χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
  • Έχετε πλήρη γνώση των χρεώσεων. Πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.
  • Απευθύνεστε στην μηχανή αναζήτησης της Google που συγκεντρώνει καθημερινά εκατομμύρια χρήστες.